Valentí Puig declina participar al Premi Crexells

L’escriptor Valentí Puig ha declinat formar part dels tres finalistes al XLIV Premi Crexells, que atorga l’Ateneu Barcelonès, mitjançant una carta que ha adreçat a l’entitat. La seva darrera novel·la, La vida és estranya, havia estat escollida pel jurat com una de les tres millors obres publicades l’any 2014.

Valentí PuigCom a finalista, la seva obra hagués competit amb La cinquena planta de Manuel Baixaulí i Mars del Carib de Sergi Pons Codina.

Ara, els lectors dels clubs de lectura del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i Biblioteques de Barcelona, i els socis de l’Ateneu Barcelonès, escolliran entre aquestes dues obres i decidiran l’obra guanyadora, a través del seu vot.

El premi Crexells és el premi novel·lístic més antic en llengua catalana. L’objectiu d’aquest guardó és impulsar la participació, fomentar de la lectura i la difusió de les principals obres de la novel·la catalana contemporània.

El guanyador del XLIV Premi Crexells serà proclamat el 22 de juny, a la Revetlla Literària de l’Ateneu Barcelonès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s